Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) dřív neřešila, jaký den v týdnu zrovna je. Pracovala v podstatě nonstop, divadlo, koncerty, zkoušky na obojí, volno výjimečně. A vyhovovalo jí to. S příchodem syna se samozřejmě všechno obrátilo vzhůru nohama. A nový životní řád jí sedí ještě víc.

„Teď je to jinak. Poprvé je všechno v jiném tempu. To tempo určuje Tadeáš. A já jsem za to zklidnění vděčná. A za to, že můžu být doma, schovaná,“ píše Monika na sociální síti.

Jak dřív bylo výjimečné volno, teď je výjimka vzít pracovní nabídku. Mateřství Moniku naplňuje, což je ostatně znát i z obsahu jejího profilu na Facebooku. „Pár vystoupení mě čeká, ale já se na ně těším jako na krásné zpestření našeho domácího klidu. Vždycky jsem někde uvnitř věděla, že mě teprve role maminky udělá šťastnou. Ale jak moc mě to dostane, jsem netušila,“ píše svým fanouškům, se kterými se často dělí o radosti, které jí nová role přináší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám