Hlavní obsah
Článek

Britský zpěvák Will Young tvrdí, že přiznat se ve dvaceti k homosexualitě nebylo žádným vítězstvím. I po sedmnácti letech od přiznání své orientace rodině se stále stydí za to, že je přitahován stejným pohlavím. To ho prý dohnalo k závislostem. Zrovna teď je závislým na sledování gay porna a konzumaci alkoholu.

„Byl jsem závislý na lásce, stále jsem závislý, závislý na pornu, určitě závislý na alkoholu. Nikdy jsem nešel na rande, aniž bych si před ním dal aspoň dva drinky, odešel jsem tak z domu a nikdy mi ani nedošlo, že mám problém,“ přiznal sedmatřicetiletý zpěvák v rozhovoru se studenty na University Of Westminster.

Rodině vyzradil, že má rád muže, když mu bylo dvacet. Veřejnost se o jeho homosexualitě dozvěděla v roce 2002, kdy vyhrál soutěž Pop Idol.

„Pořád se vracím k pocitu hanby, protože je to tak zásadní věc. Dokud jsem to nepřemohl, tak jsem měl pořád sex, abych vyplnil tu prázdnotu, sledoval jsem porno, nakupoval, a myslím, že nám často říkají, že když se ke všemu přiznáme, bude nám líp, ale tohle není ten případ,“ dodal zpěvák.

Loni prý opět procházel peklem a začal užívat antidepresiva. „Mám je už podruhé v životě,“ dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám