Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicátnice, čtyřicátnice i padesátnice... Na ročníku narození nezáleží, šminky v přiměřeném množství udělají dobrou službu každé z nás, jak názorně předvedly slavné zástupkyně těchto tří věkových kategorií.

Za nejmladší skupinku tady máme modelku Amber Rose (40), která se koncem týdne zastavila v kalifornském Brentwoodu na rychlou manikúru a pedikúru v jednom z mnoha místních salónů krásy, odpoledne totiž odlétala pracovně do New Yorku. Před odchodem z domu nestihla ani řasenku, a tak se všem výjimečně naskytl pohled na Amber ve zcela přírodní verzi.

Naturální vzhled zvolila o víkendu i Cameron Diaz (51), o níž se spekuluje, že s manželem čekají miminko. S kamarádkou Nicole Richie si pro změnu odpočinuly ve wellness centru v Beverly Hills a stavily se i na něco k snědku. Kdo by si v takový den dělal těžkou hlavu s nějakou fasádou?

Za padesátnice zde máme herečku Helen Hunt. Na tu fotografové narazili začátkem měsíce na trhu rovněž v Brentwoodu, kam si s kamarádkou zašla nakoupit a posedět v restauraci s venkovní zahrádkou. Helen je ideální adeptkou na redukci kůže na horních očních víčkách. Dvaapadesátiletá Helen ale zřejmě pod kudlu jít nehodlá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám