Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři dny zabralo Vašku Bártovi (43) a jeho ženě Gábině (35) stěhování, a i když hotovo ještě není, obyvatelný jejich domek v Mukařově už je. „Chtěli bychom všechny dodělávky a úpravy stihnout tak do prázdnin a pak už jen v klídku bydlet,“ říká Noid.

Dodělat potřebují obytné místnosti, ale také třeba hudební studio, které si muzikant v domě buduje, a na seznamu má i další položky od vířivky v koupelně po stáj. „Ještě než se Terezka narodila a já jsem si s ní povídal, když byla v maminčině bříšku, slíbil jsem jí, že až bude trošku větší, koupím jí poníka. A sliby se maj plnit nejen o Vánocích, takže proto i ta uvažovaná stáj,“ vysvětlil Vašek.

„Teď momentálně ještě dolaďujeme a zařizujeme místnosti, připravujeme i dětský pokojíček, ovšem zatím Terezka spí s námi. Na to, aby byla sama, je ještě malinká,“ doplnila manžela Gábina.

Do budoucna počítají i s dalším dětským pokojíčkem. „Bude-li potřeba ještě jeden dětský pokojík, žádný problém. Chci početnější rodinku, takže k Terezce určitě pořídíme brášku, sestřičku nebo nejlépe páreček. O místo ani lásku u nás není nouze,“ plánuje Bárta.

Reklama

Další články

Načítám