Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Krobotová loni získala cenu Český lev za herecký výkon ve filmu Díra u Hanušovic. Předávání cen nezmešká ani letos a už jsme probrali, jak se na ně chystá. Při natáčení spotů na tuto událost, které se budou vysílat na televizní obrazovce, na sobě měla nádherné šaty.

"Moc se těším, protože fandím spoustě svých kolegů a uváděly se krásné filmy. Róbu si ale ještě nechám projít hlavou. I když tyhle šaty se velmi nabízejí, ještě i to promyslím. Mám sice jednu oblíbenou návrhářku, ale člověk se někdy snaží o změnu," krčila rameny.

Herečka se může pochlubit skvělou figurou, takže ať už zvolí jakkoliv, určitě jí to bude slušet. "No, už to není takové, jako bylo před dětmi, ale samozřejmě se snažím trošku na sobě pracovat, jak čas dovolí. Ráda cvičím i kvůli psychice, když to jde, tak se snažím jít aspoň dvakrát týdně. I když můj provoz je docela náročný, to se týká dětí, přejezdů, běhání po městě, schůzek, natáčení a divadla," svěřila.

"Je to o tom mít disciplínu, i co se týká jídla. Největší boje svádím asi večer po představení, když mám hlad, ale vím, že jíst na noc se nevyplácí. Takže v tomhle směru se učím disciplíně, a zatím plus minus úspěšně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám