Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po menší pauze se v anglické metropoli opět konala slavnostní událost, která se neobešla bez přítomnosti vévodkyně z Cambridge (42). Pro Kate se jednalo o první oficiální veřejné vystoupení v letošním roce. Sbor leteckých kadetů vojenského letectva britských ozbrojených sil -  Královského letectva (Royal Air Force) oslavoval výročí a vévodkyni při této příležitosti věnoval i brož, kterou bývají oceňovány kadetky RAF.

Manžel královny Alžběty II. (†96) vévoda z Edinburghu (94) v prosinci po 63 letech předal svůj patronát nad kadety RAF právě vévodkyni Kate.

Ta pro tuto událost nemohla zvolit lepší model. V bledě modrém kabátku Alexander McQueen nápadně připomínajícím dámskou vojenskou uniformu byla okouzlující a mezi ostatními dámami v tmavomodrém zářila. Už jednou jej přitom oblékla, a to během oficiální zahraniční cesty na Novém Zélandu s manželem v roce 2014. Dokonale sladěné měla tentokrát i lodičky s kloboučkem a rukavičkami.

Reklama

Další články

Načítám