Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V polovině prosince se herečka Sandra Nováková (41) stala maminkou malého Mikuláše, který už má za sebou první veřejné vystoupení. Rodiče se jím pochlubili na benefičním Barování.

Novopečená maminka si své povinnosti užívá, i když původně měla o péči o miminko poněkud jiné představy. „Všichni říkali, už nikdy nebudeš spát, a tomu jsem se hrozně smála. Říkala jsem si, co všichni furt mají, vždyť to jen spí a jednou za dvě hodiny to přebalíš a nakrmíš. Ta představa byla opravdu naivní,“ prozradí Nováková v dnešním Top Star magazínu.

Příliš klidu si Sandra neužije, ale naštěstí má velkou oporu ve svém partnerovi. „Když vstávám na pátou do práce, tak v noci nemusím vstávat na přebalování, ale jinak to dělám docela rád,“ tvrdí režisér Vojtěch Moravec.

Spokojení rodiče si svůj malý poklad sice střeží, ale neodolali pokušení pochlubit se jím na Barování, což je pro herečku srdeční záležitostí stejně jako její syn. Vojta se s Mikulášem pyšně předvedl na pódiu, což byl jeho první šoubyznysový křest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám