Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už šestnáct let, co Linda Vojtová (38) ve svých patnácti letech vyhrála soutěž Elite Model Look, a tím se jí otevřel svět světového modelingu. I po tak dlouhé době se rodačka z Prahy drží pořád na vrcholu. Důkazem toho, že se česká kráska rozhodně nechystá do modelkovského důchodu, může být skutečnost, že se nedávno objevila na haute couture přehlídce v Paříži, kde předváděla exkluzivně pro Alexise Mabilleho.

Uznávaný designér Lindu požádal, aby se stala součástí jeho show a stanula na mole po boku dalších světových topmodelek jako Carmen Kass či Irina Lazareanu. Linda Vojtová, která žije v New Yorku, neváhala a přiletěla speciálně pro tuto příležitost do Mekky módy. „Je čest, pokud si Vás vybere samotný designér, abyste předváděla jeho haute couture tvorbu. Jsem ráda, že vše vyšlo i termínově, jelikož jsem zrovna měla tři volné dny. Využila jsem toho, že jsem byla v Paříži a potkala jsme se i se svou dlouholetou kamarádkou Rianne ten Haken, která mi ukázala svá tajná místa v tomto úžasném městě, kam se vždy s nadšením vracím,“ svěřila se Super.cz Linda Vojtová.

V Čechách se Linda objevila naposledy u příležitosti uspořádání koncertu pro jejího dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova. Kromě Prahy a New Yorku je Lindinou srdcovou záležitostí i ostrov St. Barths, kde již tradičně tráví se svým přítelem Jamisonem přelom roku, letos i s návrhářským duem Dean & Dan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám