Hlavní obsah
Článek

Herce Martina Zounara (56) už mnohokrát před kamerou zpovídala. Tentokrát se ale reportérka Top Staru Pavlína Holubová postaví vedle něj jako herecká kolegyně v primáckém seriálu Přístav. A u televize si to nevyprosila.

Pavlína si poprvé na vlastní kůži vyzkoušela, jaké je být hercem. Dostala příležitost zahrát si v seriálu epizodní roli - zákaznici Autoservisu pro ženy, který si v seriálové osadě nově zřídil Pepa Krupička, tedy Martin Zounar. A Pavlína okusila hereckou profesi se vším všudy. Nástup měla v sedm hodin ráno, prošla maskérnou a kostymérnou a u ranního kafe s Martinem pročítala společné repliky.

„Z natáčení jsem byla nervózní, hůř se mi spalo, bála jsem se, abych scénu Martinovi nezkazila. Rozhovor jsem s ním dělala už několikrát, ale hrát s ním před kamerou pro mě byla nová situace. Ale Martin byl v pohodě a pomáhal mi, takže na place už jsem nervózní nebyla. On při natáčení rád improvizuje a pravda je, že text říkal pokaždé trochu jinak,“ líčila reportérka.

A jak k roli vlastně přišla? "Zavolali mi z produkce, myslela jsem, že to má na svědomí někdo z kolegů, kteří mi to zařídili. Ale před čtyřmi lety jsem se přihlásila do castingové agentury a přes tu na mne přišli," vysvětlila Super.cz. Má Pavlína herecké ambice? „Nevím, jestli by mi to šlo, ale zahrát si nějakou další roli by mě bavilo. Proto jsem se přihlásila do hereckého kurzu. Tak uvidíme,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám