Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez novomanžela Pepy vyrazila na Ples v Opeře prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52). "Je v tréninku, za chvíli bude mít závody v cross fitu a dneska už ujel šedesát kilometrů na běžkách," vysvětlovala jeho absenci.

My se ovšem domnívali, že takový sportovec by ještě ale mohl zvládnout nějaký ten taneček. "Myslím, že někdy je lepší si zatančit sama," krčila rameny Vendula, která přišla s kamarádkou a jako obvykle vsadila na šaty od své dvorní návrhářky Tatiany Kovaříkové, tentokrát v kobaltově modré barvě.

V róbě s odvážným výstřihem předvedla v dekoltu ještě pořád opálení z dovolené. "Byli jsme sice na novém Zélandu, ale o opalování to tam moc nebylo. Spíš jsme tam trekovali," vyprávěla, že s mladým manželem opět utužovala kondičku.

"Ušla jsem sto padesát kilometrů. Byli jsme tam čtrnáct dní a ty kilometry byly asi za dost krátký časový úsek. Zatím je to můj osobní rekord, ale obávám se, že ho budu ještě několikrát překonávat," vyděsila všechny kavárenské povaleče Vendula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám