Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šaty na Ples v Opeře byly pro Ivu Kubelkovou (46) v podstatě překvapením. "Chtěla jsem je letos pojmout poněkud decentněji, ale v některých partiích to nejde. Musela bych mít rolák. Šaty vznikaly online, ani jednou jsme si je nezkoušela. V pondělí se začaly šít a v den plesu jsem si je vyzvedla," svěřila.

Na plese byla Iva tak trochu jako skupinová vedoucí, protože dorazila nejen se svým partnerem, ale také s děvčaty, které se dostaly do finále České Miss, jíž je patronkou. Hlídat, jestli se slušně obléknou a nenalepí žvýkačku pod židli, ale nemusela.

"To nebyla moje doména. Holky oblékly Dominika a Jaroslava Sedláčková, módní návrhářky, které se postaraly o jejich róby. A musím poděkovat Jaroslavě, která oblékla i mne. Dívky před dvěma dny absolvovaly i kurz etikety, takže jsou v budově Státní opery nejčerstvěji nabrífované a poučené. Mám trochu stres, když s nimi budu sedět u stolu. Já už si to tolik nepamatuju," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám