Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do českých kin se blíží nové španělské drama Julia Medema nazvané Ma Ma. Jedná se dost možná o nejpůsobivější herecké vystoupení Penélope Cruz (49) v kariéře. Ztvárňuje v něm ženu, kterou v krátkém časovém úseku postihne několik životních tragédií, ale ona se s nimi za pomoci nové lásky a desetiletého syna zvládne vypořádat s neuvěřitelným nadhledem.

Snímek nabízí spoustu emotivních momentů. Například ten, kdy si nahá před zrcadlem holí strojkem poslední prameny vlasů, které jí zbyly po chemoterapii, či když se probudí na nemocničním lůžku po operaci bez prsu.

Překrásná manželka Javiera Bardema a držitelka Oscara za vedlejší roli v komedii Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona znovu dokazuje, jak neuvěřitelně rozdílné charaktery je schopna zahrát. Snímek Ma Ma je například na hony vzdálený dalšímu jejímu projektu, který přijde do kin ve stejný den - komedii Zoolander 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám