Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s modelkou Barborou Vida Kolářovou mluvili naposledy, měla obavy, aby se s těhotenským bříškem vůbec vešla do šatů na Ples v Opeře. Strach byl ale zbytečný. Místo toho, aby přibrala, za poslední měsíc zhubla. Což ale také není v pořádku.

"Bylo to spíš stresem. Měli jsme problémy s pejskem a ty nervy se projevily i na váze. Teď už mám deset kilo plus, což je, myslím, tak ideální. Ale jsem v 7. měsíci, tak je jasné, že to ještě trochu poroste," řekla Super.cz Bára, které kromě bříška značně vyrostla i ňadra. "Na těch jsem vlastně to, že jsem těhotná, poznala jako na prvních," smála se.

Velké tance ve svém stavu v plánu neměla. "Snad jeden symbolický a opatrně. Holčička už ostatně v bříšku dost tancuje sama. Ale snad se tady nějaký gentleman, který mne vyvede, najde," vysvětlila Bára, která na ples dorazila bez manžela Přemka, který se doma stará právě o nemocného psa. "Měl tři operace s narkózou a potřebuje péči," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám