Hlavní obsah
Článek

Lucie Borhyová (46) vypadala na Plese v Opeře spokojeně a to, že si její model od návrhářky Terezy Sabáčkové, který připomínal cibulákový jídelní servis, vezme do úst každý znalec módy, jí bude zřejmě ukradené. Mnoha mužům stejně přišla jako chutné soustečko, a jeden z nich, mimochodem velký fešák, ji dokonce objímal v soukromí balkonu, kde původně seděla jen s tatínkem.

Cibulákové šaty jí šly k očích stejně tak jako nádherné náušnice s modrými drahokamy. "To jsou šperky, srdíčka, které jsem kdysi dostala. Od tatínka to nebylo. Od jednoho bývalého partnera.Takové krásné šperky by mi bylo líto vyhodit a nenosit," smála se Lucie, kterou na ples doprovázel její otec, jenž vypadá trochu jako George Clooney a s dcerou si prý i rád zatančí.

Lucka se s tatínkem usadila do privátní lóže, kde se o ni pečlivě staral. Ovšem v soukromí balkonu jsme na dálku spatřili, že nebyl jediným mužem, který tam krásné moderátorce dělal společnost. Fotoreportéři už ji s tmavovlasým mužem nafotili před pár dny, kdy s ním trávila večer v asijské restauraci. Tenhle to ale nebyl. Jak se ukázalo, měla tu čest se seznámit s hvězdou plesu britským hercem Tomem Rileym.  A vypadalo to, že si docela padli do noty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám