Hlavní obsah
Článek

V roce 1992 se v reklamní pauze během Super Bowlu poprvé odvysílala reklama na známý nealkoholický nápoj s tehdy pětadvacetiletou Cindy Crawford (58) v hlavní roli. Paf z ní zdaleka nebyli jen dva chlapci, kteří ji ve spotu obdivně sledovali s plechovkou u úst v džínových šortkách a bílém tílku. Cindy zavzpomínala na slavný šot díky komiku Jamesi Cordenovi, s nímž natočila malou parodii na tehdejší reklamní hit pro pořad The Late Late Show.

Nebylo ovšem pochyb, že stále senzačně vypadající Cindy je dnes o dost hubenější, než bývala v době největší slávy. Zřejmě i ona se přizpůsobila trendu štíhlosti, který v modelingu až na pár výjimek, představujících plus-size modelky, panuje už hezkých pár let.

Před časem sama Crawford uvedla, že by se v dnešním modelingu s tehdejšími mírami neměla šanci prosadit. A jelikož je modelka v oboru stále aktivní, zřejmě jí nezbývalo, než pár kilo shodit. Tomu ale nejspíš bude brzy konec. Kráska s pihou nad rtem totiž nedávno v rozhovoru pro magazín Rhapsody společnosti United Airlines prozradila, že po padesátce hodlá jít do důchodu, a tu legenda modelingu oslaví už za dva týdny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám