Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) si se svým o sedm let mladším přítelem Ondřejem Báborem užívala první společnou dovolenou, která ale nezůstala bez následků. Slunečné počasí, nádherné pláže a tyrkysový thajský záliv je sice nadchly, ale o to méně byli nadšeni z nezvaných návštěvníků hotelového rezortu, kde se ubytovali.

"Asi v polovině dovolené jsem se probudila s pořádnými boláky na nohou. Myslela jsem, že to jsou štípance od komára, ale bylo mi od místních jasně řečeno, že mě pokousaly štěnice. Boláky mám ještě teď, navíc kufr po mém včerejším návratu nesměl přes práh," řekla Super.cz Míša.

"Kufr jsem vyhodila, věci nechala přes noc na balkoně, aby oblečení vymrzlo. To jediné může štěnice zabít, pokud bych si je z Thajska přivezla," vysvětlila Nosková.

Ani její přítel, muzikálový zpěvák Ondřej Bábor, nemá návrat do Česka zrovna ideální. Dva dny před odletem se rozhodl opalovat bez ochranného krému a skončil červený jako rajče. Zažil si bezesnou noc a každý pohyb cítil. Do letadla směr Praha pak nastupoval s horečkou a rudý jak indián.

"Je mu pořád zle, ale musel se dát dohromady, protože jsme hned den po návratu spolu hráli v Divadle Hybernia v muzikálu Přízrak Londýna. Vyhecoval se, dal to skvěle, ale už zase leží," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám