Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Prima tuto neděli večer odvysílá 1. díl očekávaného patnáctidílného detektivního seriálu V.I.P. vraždy z pera sester Kateřiny a Jitky Bártů, kde si hlavní roli zahráli Soňa Norisová a Patrik Děrgel. Toto duo, spisovatelku a detektiva, doplňují členové mordparty, které ztvárňují také excelentní herci.

V každém díle se diváci ale také mohou těšit na veřejně známé tváře, které si mnohdy zahrají samy sebe. V prvním díle si spisovatelka Klaudie Wolfová přizve jako kmotra své další knihy s názvem Nad propastí svého dlouholetého kamaráda moderátora Karla Voříška, televizní reportérku ztvární reportérka TopStaru Lucie Špaková. Oba si tak zahrají sami sebe.

„Křtil jsem už mnohokrát, ale nikdy to nebylo součástí seriálu. Byla to malá rolička, hrál jsem sám sebe. Ale jak říkají herci: Není malých a velkých rolí. Už jsem se kdysi před kamerou objevil, měl jsem jednu větu v seriálu Chlapci a chlapi. Natáčení během křtu bylo zpestření mé práce a moc mě bavilo. Jen zahrnovalo delší čekání, ale to se při natáčení občas stává,“ říká oblíbený moderátor zpravodajství.

A jak to má Lucie Špaková? „Spíš než herectví je mi asi bližší režie. Možná proto, že mám čtyři mladší sourozence, a tak člověk musel zrežírovat i to, kdy se kdo ráno dostane na záchod a do koupelny. Obojí totiž bylo v jedné místnosti. Kdybych si ale mohla vybrat roli, tak asi nejspíš nějakou co nejvíc komplikovanou, na kterou by se člověk musel opravdu připravit, a to i fyzicky. Mám ráda velké výzvy,“ svěřila.

Reklama

Další články

Načítám