Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) a její bývalý přítel a zároveň kolega z televize Michal Hrdlička (35) se rozhodli soudní cestou řešit péči o rok a půl starou dceru Lindu. Teď mezi nimi ale došlo k něčemu, co už nikdo nečekal!

Vypadalo to na právní bitvu roku. Nasadili na řešení vzájemného sporu špičkové advokáty, Lucie dokonce chtěla získat dítě do výhradní péče díky předběžnému opatření. Teď je ale vše jinak!

Jak se Super.cz podařilo ověřit od příbuzných Borhyové, nakonec se oba zachovali jako správní rodičové a šli cestou smíru.

„Pochopili, že není v zájmu jejich, ani jejich dcery, aby takovou věc řešili soudně. Došlo k mimosoudní dohodě, na základě které si přesně vymezili střídavou péči,“ uvádí náš zdroj s tím, že oba dva jsou tak na nejlepší cestě narovnat své vztahy.

Ty po rozchodu citelně ochladly. Nepomohlo tomu asi ani Michalovo vyjádření o tom, že právě on musel Lucii opustit, protože s ní nešlo dál žít. Naštěstí rodičovská zodpovědnost byla silnější, než jakákoliv nevraživost.

Reklama

Další články

Načítám