Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí sice už třicet, ale díky drobné postavě, bleďounké pleti a husté kštici až do pasu vypadá tahle rusovláska z Anglie pořád jako teenagerka. Nicola Roberts je ale zpěvačkou a především členkou úspěšné anglicko-irské skupiny Girls Aloud, díky níž se proslavila i její podstatně známější kolegyně Cheryl Fernandez-Verisini známější pod jménem Cheryl Cole. Kapela se ale v roce 2013 po absolvování koncertního turné Ten: The Hirs Tour rozpadla a spolu s tím tak trochu uvadla i Nicolina kariéra.

Kráska, která se aktuálně vyhřívá na plážích Barbadosu, už nějaký čas s producentem Fredem Ballem pracuje na svém vlastním albu, ale úspěšnější je možná na poli textařském. Čtyři písně napsala kamarádce Cheryl Fernandez-Versini na její čtvrtou sólovou desku Only Human  a další pak vytvořila pro skupinu Little Mix.

Navzdory obrovské popularitě Girls Aloud od roku 2002, kdy se spolu objevily v talentové show Popstars: The Rivals, Roberts prožívala frustrující období. Její rodiče se rozvedli, měla konflikty s partnerem, do toho si ji mnozí dobírali kvůli jejím zrzavým vlasům, do toho se objevily potíže s hypoglykémií, po koncertech se cítila velice slabá, což vedlo až k silným depresím. Život v ústraní a mimo záře reflektorů ale Nicole evidentně prospívají... Jen tak dál!

Reklama

Další články

Načítám