Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plus-size krásky slaví úspěchy napříč modelingovým spektrem a jednou z nich je i Američanka Candice Huffine. Tato sličná slečna rozhodně netrpí stydlivostí, což dokázala i na pláži v Mexiku, kam odjela s několika kamarádkami na takzvaný Bikini Bootcamp.

Nepřehlédnutelná partička si zároveň vyzkoušela blahodárné účinky jílu, kterým se potírala od hlavy k patám. Candice ovšem překvapila svou odvahou, sundala si i horní díl bikin. Holky se potom vesele fotily a natáčely na kameru.

Huffine ovšem svlékání nečiní velké potíže, předvedla to už během focení pro kalendář Pirelli na rok 2015. Candice se za padesátiletou tradici kalendáře stala první plus-size modelkou, která měla tu čest být v něm zobrazena. Vybral si ji přitom samotný slavný fotograf Steven Meisel.

Kromě mnoha obálek časopisů má Candice za sebou i spolupráce se známými značkami jako H&M, Levi’s, Marina Rinaldi, Mango, Marks & Spencer a další.

Reklama

Další články

Načítám