Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a jedna z nejvýstřednějších postaviček reality show Big Brother Courtney Stodden (29) se zase předváděla.

Své exhibicionistické choutky ukojila prostřednictvím selfíčka, které okamžitě sdílela na sociální síti. A jak už je u této vyzývavé blondýny zvykem, hlavní roli opět hrála její chirurgicky upravená ňadra, kterými neustále budí pozornost.

Tentokrát sama sebe zvěčnila jen s horním dílem plavek, který rozhodně nestačil na velikost jejího poprsí. Pozornost však Courtney měla zajištěnu. Slávu se snaží přiživovat i díky svému manželovi Dougu Hutchinsonovi, jenž ulítlou hvězdu reality show klofl, když jí bylo teprve šestnáct let.

O pětatřicet let starší herec je divákům známý například z filmů Zelená míle či Batman a Robin. Díky němu se Courtney dostala mezi hollywoodskou smetánku a touží po tom, aby se opět mohla zviditelnit v nějaké pořádně žhavé televizní show. Zatím však fotografové mají zájem jen o její lechtivé snímky, a tak si tahle silikonka musí na další chvilky slávy ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám