Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V Česku už o její víc než velmi slušné postavě dávno vědí, teď ji objevují i obyvatelé Thajska! Dýdžejka Andrea Pomeje (35) se vydala na téměř měsíční pracovní cestu do Asie a už při první zastávce v klubu v Bangkoku ohromila místní nejen hudbou, ale i svou krásou a temperamentem! Mrkněte na její promo fotky pro turné!

„Měla jsem tu vystoupení v jednom z pěti největších thajských klubů. Atmosféra byla senzační, přišlo dva a půl tisíce lidí, ječeli a tleskali tak, až jsem se rozbrečela. Po vystoupení se na mě nahrnuly davy fanoušků, získala jsem jich fakt hodně,“ vzkázala ze zahraničí Super.cz Andrea.

Tu teď čeká šest vystoupení v obřím plážovém klubu na ostrově Koh Samui. Čeká ji také odpočítávání čínského nového roku za mixážním pultem.

Na její vystoupení lákají snímky, které dělala s fotografem Danielem Zahrádkou, fešákem, o kterém se dříve hodně psalo v souvislosti s Gabrielou Partyšovou. „S Danielem se pracuje bezvadně, vystihl mě zase jinak, než jsem byla zvyklá,“ dodala Andrea, která je z úspěchu šťastná, trápí ji jedině to, že několik týdnů neuvidí svou dceru.

Na cestách ji ale doprovází manžel Jiří Pomeje (†54), který ji také vlastně dělá jakousi ochranku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám