Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co čekáte od perfektní podprsenky? Pohodlí? Krásný vzhled? Unikátní vlastnosti? Širokou škálu velikostí? Nebo třeba to, že se jí nebudete muset přizpůsobovat, ale ona se přizpůsobí vám? Našli jsme podprsenku, která splňuje vše, co jste kdy od podprsenky chtěla!

Co očekáváte od ideální podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle provedeného průzkumu oslovené ženy uvedly, že od podprsenky hlavně očekávají pohodlí při nošení. Jako druhé nejdůležitější hledisko uvádí vzhled a třetí v pořadí perfektně vytvarovaný dekolt. Nakonec následoval požadavek dobrého vzhledu pod oblečením - je přeci trapné, když podprsenka proznačuje švy skrz oblečení. Podprsenka 3D Spacer splňuje všechny nejdůležitější požadavky vyjádřené oslovenými ženami. Ale nejen to. Má i vlastnosti, které ji řadí mezi opravdu revoluční kousky.

Podprsenka, která dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentovaná technologie 3D Spacer zajišťuje dokonalou prodyšnost. Speciální dvouvrstvý porézní materiál se vzduchovou mezerou je mimořádně lehký a vysoce prodyšný. Díky této sendvičové konstrukci dokážou košíčky během nošení dokonale reagovat na změny vaší tělesné teploty a odvádět případnou vlhkost. Proto zůstává podprsenka uvnitř suchá i při vyšší tělesné zátěži či během parných letních dní. A kromě toho je ještě neuvěřitelně lehká!

Pro prsa všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato revoluční podprsenka je určena pro každou ženu, která touží po komfortu. Skvělé vlastnosti košíčků SPACER a komfortní široká ramínka ocení všechny ženy. Především však ženy s opravdu velkými ňadry - výhradní prodejce pro Českou republiku Astratex.cz nabízí podprsenky 3D Spacer v široké škále velikostí. Paní K., která podprsenku testovala, nosí velikost 80/D a v testovacím protokolu uvedla: „Konečně se nepotím! Ženy, které mají větší prsa, moc dobře vědí, o čem mluvím...“

Pro každý den, pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladké košíčky beze švů dokonale splynou s křivkami vašeho těla. Podprsenka se tak skvěle hodí i pod opravdu těsné oblečení či tenká trika. „Testovala jsem SPACER pod přiléhavými triky a halenkami. V popisu podprsenky stálo, že nebude vidět pod oblečením. A to se také stalo, švy opravdu neproznačuje," říká Jana P. Přesvědčte se samy a vyzkoušejte jednu ze čtyř barevných variant dvou modelů. Dáte přednost bílé, černé, smetanové tělové nebo kávové barvě? A zvolíte model s krajkovým obvodem, nebo vsadíte na jednoduchost?

Další články

Načítám