Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože se muzikál Atlantida s hity Miroslava Žbirky podle scénáře odehrává pod vodou a herci na jevišti obouvají ploutve a oblékají neopren, rozhodli se sen scenáristy nerealizovatelný v prostředí Divadla Kalich vyzkoušet aspoň při křtu muzikálové desky.

Zpěvák Jan Kříž, mimochodem čerstvě podruhé nominovaný na cenu Thálie za jiný muzikál Děti ráje, a jeho kolegyně, herečka a zpěvačka Michaela Doubravová, absolvovali dvouhodinový potápěčský výcvik a pak i se zatavenou deskou Atlantidy proplouvali mezi exotickými rybkami v pražském Mořském světě.

"Bylo to naprosto úžasné. A možná se na fotkách v neoprenu umístím lépe v bodování módní policie," smála se Míša, která bez make-upu vypadala na patnáct. Zdání ale klame. Míša se již brzy stane vdanou paní a prý se na svatební cestě se svým vyvoleným, kolegou Romanem Tomešem, vyrazí také někam zapotápět, jak ji to nadchlo.

"Zrovna mi má můj návrhář přinést třetí návrh svatebních šatů, tak už se snad konečně shodneme. A snad se na svatbě potkáme i s přítelem. Oba teď pořád zkoušíme nové projekty, tak se skoro nevidíme," postěžovala si nám.

Reklama

Další články

Načítám