Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V loňském roce se usměvavá a energická herečka dokázala, i přes potíže se štítnou žlázou, zbavit nadbytečných 8 kilogramů, ale se svými křivkami před létem ještě není úplně spokojená. Proto se rozhodla pod vedením výživové poradkyně KetoDiet, Martiny Dvořákové, shodit ještě dalších pár kilogramů.

První úspěch po letech!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Na mě všechno funguje pomaleji než na běžného člověka, právě kvůli štítné žláze. Ale po několika letech, kdy s tím bojuju a hledám různé cesty, tohle je konečně první úspěch,“ dodává s úsměvem Miluška Bittnerová. „I po zdravotní stránce se nyní cítím mnohem lépe a to je pro mě to nejdůležitější.“

A v čem spočívá její dieta?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Miluška se loni na jaře pustila do ketodiety, která je rozdělená na 3 kroky. „V prvním kroku jíte speciálně připravené proteinové produkty – nápoje, kaše, omelety, polévky atd., a navíc si dopřáváte také dostatek oblíbené zeleniny. V dalších krocích se vracíte k běžnému racionálnímu jídelníčku, do kterého zařadíte maso, mléčné výrobky a další. Nedostatkem člověk rozhodně netrpí,“ popisuje průběh hubnutí.

S KetoDiet nestrádáte a zbavíte se chutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě bezvadných výsledků je velkou výhodou KetoDiet i fakt, že netrpíte pocity hladu a po určité době dokážete mnohem snáz ukočírovat své chutě. Zároveň se naučíte přemýšlet nad svým jídelníčkem a nad tím, co si dáváte na talíř. Proto pokud se nevrátíte ke špatným stravovacím návykům, nemusíte se obávat, že by se vám nadváha vrátila.

Další články

Načítám