Hlavní obsah
Článek

Slavný komik Sacha Baron Cohen rád mění kvůli natáčení svou identitu, takže málokdo ví, že se v reálu může pochlubit atraktivní manželkou, která mu porodila už tři potomky. Isla Fisher navíc není jen mámou na plný úvazek, ale sama také slaví úspěchy před kamerou.

Pouhých 160 cm měřící zrzka svému manželovi dosahuje sotva po ramena, ale už od roku 2002 s ním tvoří spokojený pár. Herec známý jako kazašský novinář Borat či rakouský homosexuál Bruno se díky Isle Fisher dočkal už tří dětí. Společně vychovávají osmiletou Olive, pětiletou Elulu a Montgomeryho, který se narodil loni v březnu.

Isla Fisher se během posledního těhotenství tak zakulatila, že vypadala, jako kdyby očekávala dvojčata. Necelý rok po porodu už má ovšem opět postavičku jako holčička a nechce se věřit tomu, že před pár dny oslavila čtyřicátiny.

Trojnásobná maminka si zahrála ve filmech Velký Gatsby či Podfukáři. Pokračování druhého z nich musela kvůli mateřským povinnostem odmítnout, takže příležitost místo ní dostala Lizzy Caplan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám