Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávané pokračování bláznivé komedie Zoolander s pořadovým číslem 2 je na světě a propagace je už v plném proudu. Její součástí nejsou jen rozhovory s hlavními hrdiny a účasti v nejrůznějších amerických talk show, ale také focení do časopisů. A jedno hodně vydařené má na svědomí Annie Leibowitz pro magazín Vogue.

Před objektiv si do sexy pozic naaranžovala představitele hlavních rolí - stárnoucího modela Dereka Zoolandera (Bena Stillera) a sexy policejní vyšetřovatelku Melanii Valentinu (Penélope Cruz).

Ochutnávka toho nejlepšího se objevila na účtu Dereka Zoolandera na Instagramu, který Stiller s tvůrci filmu chytře vytvořili jako součást PR. V současnosti má už bezmála 950 tisíc sledujících. Jen pro porovnání - taková Cindy Crawford tento týden slavila milióntého fanouška. Fiktivní filmová postava ji tak slušně dohání ještě před samotnou premiérou filmu, v němž se kromě Stillerova parťáka Owena Wilsona a záporáka Willa Ferrella objeví i takové celebrity jako Benedict Cumberbatch, Justin Bieber, Kim Kardashian, Ariana Grande, Olivia Munn, Billy Zane, Kanye West či Lewis Hamilton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám