Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Rob Kardashian (28) konečně nabral nový dech a po téměř dvouletém výpadku začíná novou a lepší etapu života. Vzpruhou je pro něj především vztah s bývalou exotickou tanečnicí a americkou hvězdičkou Blac Chynou (26).

Roba načapali paparazzi, kterak vystupuje ze svého černého Bentley před domem své partnerky v Kalifornii. Stalo se tak poprvé od jeho nástupu na nový zdravější režim, v jehož dodržování mu Blac Chyna pomáhá. Rob, jenž kvůli své váze před časem propadl depresím, které zaháněl jídlem a počítačovými hrami, momentálně pravidelně cvičí a první výsledky už jsou znát.

Svou milou dokonce už stačil představit i mamince Kris Jenner. Ta ale musí mít ze synovy nové lásky smíšené pocity. Jistě je ráda, že se jí zatím daří to, o co se marně celá rodina pokoušela dlouhé měsíce, zároveň jsou zde ale nepříjemné vazby na dalšího jejího potomka - osmnáctiletou Kylie Jenner. Ta když začala před více než rokem chodit s rapperem Tygou, právě od Blac Chyny se dočkala dost nelichotivých reakcí a zesměšňování na sociálních sítích. Právě Tyga je totiž bývalým snoubencem Blac Chyny a má s ní navíc dnes už tříletého syna Kinga Caira.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám