Hlavní obsah
Článek

Bývalého přítele herečky a zpěvačky, jež nedávno oslovila milióny diváků klipem k písni Nafrněná, Barbory Polákové (40), která už nějaký ten pátek žije s dalším kolegou z branže Pavlem Liškou, jemuž porodila dceru Ronju, jsme poprvé na obrazovce zaznamenali jako bankéře z reklamy. Tomáš Měcháček, jenž vzešel ze stand-up comedy, se ale prosazuje stále víc.

Objevoval se v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, poté v nekonečné Ulici a nyní si ho našli i na Primě, kde už s Martinem Dejdarem uváděl pořad Vylomeniny. Bude tam k vidění o nedělích v novém komediálně laděném detektivním seriálu VIP vraždy, takovém Castlovi na zabití naruby. A zatímco Castle má dceru a extravagantní matku, hlavní hrdinka VIP vražd v podání Soni Norisové musí mít také nějaké to rodinné zázemí.

Tomáš Měcháček tedy dostal roli hrdinčina bratra, jenž je majitelem knižního nakladatelství. Je bohatý, úspěšný, svobodný a bez závazků, rád si užívá života, ale má sklony k neřestem, depresím a cynismu. Trochu povýšený a rozmazlený snob rád utrácí, je zvyklý na luxus a vyšší společnost. Při scéně, kterou s předstihem přinášíme, vypadá ovšem trochu šíleně. Musel na sebe totiž obléknout tygří overal, kterému nechybí ani kapuce s oušky.

Reklama

Další články

Načítám