Hlavní obsah
Článek

Po historicky prvním vítězi reality show VyVolení, kuchaři Vladko Dobrovodském, už více jak pět let není vidu ani slechu. Vladko žije ve slunné španělské Valencii a společenskému životu v Čechách se vyhýbá. "Chodí tam do školy. Učí se španělsky, což je podmínka pro získání různých povolení. Aby měl z čeho žít, chodí na brigády. Sbíral mandarinky, uklízel byty," řekl Super.cz blízký kamarád Vladka.

Vladko překvapuje svým největším snem. Chce se uplatnit jako herec. "Rozhodně ne v Čechách, chce hrát ve Španělsku," prozrazuje dál přítel Vladka.

ExVyVolený Dobrovodský po soutěži dál pracoval jako kuchař. Šoubyznys ho nezaujal. "Měl ze slávy těžké deprese, nedokázal chodit na večírky a přetvařovat se.  Nezvládal situaci a skoro nevycházel ven. Dokonce nakupovat pak už chodil jen v noci," vzpomíná kamarád Vladka.

"Deprese narostly do takových rozměrů, že neustále hubnul a tloustnul. Jeho vála se pohybovala v rozmezí 75 - 115 kilogramů. Do toho rozchod s přítelem Robertem. Na všechno byl sám a když mu jeho sestra, která žije v Itálii, poradila, aby se sbalil a odjel pryč, neváhal. Ve Španělsku je šťastný už dva roky," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám