Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestra hokejisty Radka Gudase, půvabná zpěvačka Karolína Gudasová, má za sebou nepříjemnou zkušenost kvůli nevydařenému angažmá u Františka Ringo Čecha (80) v divadle, které je proslulé tzv. "ústními" zkouškami svého principála. Krásná brunetka se nedala a bez obav vše o zarážejících praktikách svěřila médiím.

Teď má radost, že o ní budou čtenáři vědět v mnohem příjemnější souvislosti. Dostala se mezi tři nejlepší muzikálové zpěvačky nominované na prestižní divadelní cenu Thálie. "Jsem strašně ráda. Myslím, že jsem za celou dobu dokonce nejmladší zpěvačka, která tuhle nominaci získala," svěřila Super.cz třiadvacetiletá Karolína, která už teď s návrhářkou Kamilou Vodochodskou přemýšlí nad šaty na slavnostní večer v Národním divadle. "Úplně cudné nebudou," slíbila.

Karolínu známe z pražského Divadla Broadway, kde hraje v muzikálu Mýdlový princ. Účinkuje také v několika představeních v Divadle Semafor. Na cenu je ale nominovaná díky roli v muzikálu Probuzení jara v divadle J. K. Tyla v Plzni. "Nejsem tam v angažmá, ale dostávám krásné velké role. Teď to bude třeba hlavní ženská role v Bonnie a Clyde," řekla nám zpěvačka. A nežárlí na ni kolegyně, které naopak ve stálém angažmá jsou? "Možná, ale tohle já neřeším," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám