Hlavní obsah
Článek

Zatímco zpěvačka Kamila Nývltová (34) je stále single, její bývalý přítel, tanečník, zpěvák a choreograf Tomáš Smička, nelenil. Už dva měsíce randí s jinou zpěvačkou. Kolegyní z muzikálu Mamma Mia! Hanou Holišovou, v němž hrají milenecký pár Sophii a Skye.

Co se týče partnerčina profesionálního renomé, polepšil si. Jeho nová láska Hanka už má doma za muzikálovou roli jednu sošku Thálie, tedy ocenění svých kvalit hereckou asociací. A 26. března se možná dočká další. Dostala se totiž mezi tři zpěvačky, které jsou na Thálii nominované, i letos.

"Thálii, kterou jsem dostala před třemi lety, jsem, přiznám se, ještě pořádně nevybalila z krabice. Ale má se tam dobře, je zabalená v šátku, aby se jí nic nestalo, a občas se s ní pomazlím," svěřila nám Hanka.

"Bála jsem se o ni, protože v mém bytě jsem pro ni neměla pořádné místo, všechno se tam kývalo a mohla by spadnout a rozbít se. Další by mi asi nedali," vysvětlovala, že si vázy příliš váží.

Hanka doposud pendlovala mezi Prahou a svým domovským Brnem, v Praze se ale už, i díky nové lásce, cítí doma víc. "V Brně pořád hraju, ale mám to volnější. Teď je na prvním místě Praha, kde hraju v Mamma Mia! a točím seriál Ulice," doplnila.

Chystá i stěhování. "Zatím mám malý byteček, kam se mi Thálie taky nevejde. Ale snad budu brzy ve větším, tak pro ni konečně najdu místo a nechám jí udělat i zvláštní vitrínu. A kdyby to při předávání dalších cen dobře dopadlo, nechám ji udělat hned dvakrát," smála se.

Reklama

Další články

Načítám