Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

K letošnímu Valentýnu si pro nás, zamilované, HappyFoto připravilo hned několik cenových trháků. 60% slevu na všechny drátkové fotoknihy (cena od 71 do 239 Kč), 20% slevu na polštářek ve tvaru srdce, 20% slevu na miniknížečku a do třetice všeho dobrého a zaláskovaného 20% slevu na barevný hrneček.

Čtěte ve své lásce stránku za stránkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chtěli byste vlastnit knížku o své lásce? Otáčet list po listu a vzpomínat na nejkrásnější chvíle, které jste spolu zažili? Číst si v ní jako v deníčku? Takovou knihu můžete mít téměř hned. Vytvořte si jednu pro sebe a druhou pro váš protějšek. Je to jednodušší, než byste mysleli. A nyní, před Valentýnem, také levnější. K fotografiím můžete přidat popisky, data, kdy vznikly, nebo třeba i zamilované básničky. Z tištěné knihy vám fotky nikdy nevypadnou a nikdo vám je nevezme.

Miluji tě z celého srdce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte na svou lásku, kdykoli se ukládáte ke spánku? Mazlete se s ní a objímejte, i když zrovna nebude s vámi. Každou noc ji budete mít u sebe. Jak? Její fotografii si můžete nechat vytisknout na polštářek. Třeba na ten ve tvaru srdce.

Stanu se menším a ještě menším, až budu nejmenším na celém světě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste viděli nejmenší fotoknížečku na světě? Je to naprostý unikát, který umí vyrobit v ČR jen HappyFoto. Knížečka je to titěrná, ale má 18 stran z fotopapíru, na které si můžete nechat vytisknout osmnáct portrétů svého miláčka. Zapnete ji na patentku a dáte si ji třeba na klíče. Vaše láska bude stále s vámi. Tedy pokud si doma nezapomenete klíče.

Láska na hrnečku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žlutá, červená, zelená, modrá. Která barva je vaše nejoblíbenější? Právě takovou může mít vnitřek vašeho zamilovaného hrnečku. Až z něho budete pít horký čaj, kávu či kakao, bude se na vás usmívat vaše drahá polovička. Snídáte spolu? Vytvořte si barevné hrnečky rovnou dva! Podle fotky si ten svůj vždycky poznáte.

Další články

Načítám