Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je pyšnou maminkou dvouměsíčního chlapečka Tadeáše. Momentálně se naplno věnuje mateřským povinnostem, což ale neznamená, že jen sedí zavřená doma a chodí na procházky s kočárkem.

Patří totiž ke tvářím Avon pochodu proti rakovině prsu, a tak přijala pozvání na fotografování v tradičních růžových tričkách.

Zpěvačka si tak dva měsíce po porodu vyzkoušela roli modelky. A nutno říct, že úspěšně. Monice to během focení slušelo a bylo vidět, že jí mateřství prospívá.

Samozřejmě si ji vzali do parády maskéři a kadeřník, ale to už k takovému focení patří. O to víc Monika vypadala jako kočka a její přítel Tomáš Horna na ni musel být patřičně pyšný.

"Aspoň uvidíte, že jsem až tak nezhubla, teda zhubla, patnáct kilo, což je dost, ale sedmnáct kilo mě ještě čeká. Kojení má ale přednost, takže žádné razantní kroky nechystám," napsala na sociální síti spokojená zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám