Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Soňu Norisovou televizní diváci znají už z Policie Modrava a zanedlouho přibude další seriál - VIP vraždy, kde hraje spisovatelku. K její profesi patří i focení - promo snímků či do magazínů k rozhovorům. To poslední, které absolvovala, mělo přidanou hodnotu. Jednalo se o snímky ke kampani Avon pochodu proti rakovině prsu. Fotilo se - jak jinak - v růžových tričkách, letos světlých, z dílny návrhářky Mirky Horké.

„Jsem ráda, že můžu svou účastí podpořit ženy, které s tímto onemocněním bojují, zapojit se do prevence proti rakovině. Kampaň Avonu je skvělá akce, k níž se ráda přidávám. Sama jsem měla v rodině případ této nemoci, bohužel to nedopadlo dobře. Před pár lety jsem i já měla sporný nález a čekala na výsledky testů. Během těch dvou týdnů čekání jsem velmi přehodnocovala svůj život. Naštěstí všechno dopadlo dobře. Od doby, kdy jsem maminka, naučila jsem se přistupovat ke svému zdraví zodpovědně. Každý člověk by měl. Lékaři dnes dokáží hodně, ale musíte přijít včas a při sebemenším podezření na nic nečekat,“ apeluje Norisová.

S touto akcí je každoročně spojeno mnoho známých tváří, ke stálicím patří například Iva Pazderková, Olga Šípková či Monika Absolonová. Zapojují se i pánové, třeba Miroslav Etzler nebo Roman Vojtek, kteří v tomto projektu také nejsou nováčky. Pochod se uskuteční jedenáctého června v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám