Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby byla reality show Výměna manželek pro diváky zajímavá, je třeba spojit rodiny, které se svým životním stylem co nejvíce liší. Tak jako ty Magdaleny a Ivany.

Zatímco Magdalena si potrpí na řád a pořádek, dům Ivany je, řekněme, neorganizovaný, a to jak zvenku v zahradě, tak uvnitř. Myčka je například umístěna v koupelně, což sice není až tak neobvyklé, ovšem důvod je - v kuchyni prý není přivedená voda. Magdalena proto měla několik výtek.

„Zahrada je plná odpadků a různého haraburdí, hospodářství také není zrovna na dobré úrovni. V kurníku dokonce (Magdalena) najde mrtvou slepici. I vnitřek domu neodpovídá její představě o bydlení. Všude je obrovské množství prachu, neustlané postele, pavučiny a další nepořádek. Největší problém má ale s tím, že v kuchyni není přivedená voda a veškeré nádobí musí mýt v koupelně,“ píše se ve zprávě z televize. "Jako horská chata v létě," míní Magdalena.

Jak se s tím popere a jak obě ženy v náhradních domácnostech obstojí, uvidí diváci ve středu večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám