Hlavní obsah
Článek

Slavní hollywoodští manželé by si měli lépe střežit své soukromí. Neznámému muži se totiž podařilo proniknout k jejich rezidenci v Los Angeles, kde se vymočil.

Delikventa zadržela ostraha majetku, která ovšem nebyla příliš pohotová a zakročila až poté, co si stačil pozemek, po němž kráčí hvězdný pár a jeho šest dětí, označkovat. Když se ukázalo, že jde o neškodného bezdomovce, který ani netušil, kam jej nohy zavedly, přestupek ani neřešila policie. Přitom šlo o jasné porušení zákona nepovoleným vstupem na soukromý majetek.

Slavná rodinka naštěstí nebyla v době incidentu doma. Brad Pitt (60) natáčí nový projekt mimo USA, Angelinu Jolie (48) zaměstnává propagace animovaného filmu Kung Fu Panda 3 a děti bez svého dohledu v domě nenechávají.

Filmové hvězdy v poslední době čelí spekulacím o vzájemném odloučení, ale herci se k tomuto tématu odmítají vyjádřit. Vzájemné neshody nejspíš způsobilo vysoké pracovní nasazení a Pitt s Angelinou doufají, že jejich manželství opět stmelí stěhování do Londýna, kam by se měli s dětmi přemístit na jaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám