Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Igor Bareš (58) je ještě dnes v šoku. O víkendu hrál v Národním divadle v Brně představení Je třeba zabít Sekala a ke smrti na jevišti téměř doopravdy došlo. Přímo na jevišti se totiž rozhodl spáchat sebevraždu jeden z techniků divadla. Představení bylo okamžitě ukončeno a přijela záchranka.

Skokem do jeviště se totiž technik nezabil, ale jen těžce zranil. „Akorát jsem měl jít na scénu, když skočil. Ten člověk se ale nezabil, ležel tam a bolestí hrozně sténal. Bylo to hrozný. Okamžitě se u něj seběhli lidi, aby mu pomohli. Po tomto strašném zážitku nebylo možné představení dohrát,“ řekl Blesku Igor Bareš, který v představení hraje hlavní roli.

Sebevrah je těžce zraněný a bojuje v nemocnici o život. Pokud se lékařům podaří jej zachránit, nečeká ho nic příjemného. Hrozí mu totiž žaloba za obecné ohrožení. Tím, že skočil hercům přímo za záda, mohl někoho ohrozit na životě a zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám