Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme ve štábu nového seriálu VIP vraždy zaslechli, že v hereckém osazenstvu mají českého Nicolase Cage, dost nás to vyděsilo. A opravdu, na fotkách s knírkem a v havajské košili herec Jiří Hána, jenž je partnerem zpěvačky Radky Fišarové (46) a mají spolu syna Oskárka, hollywoodskou star v jejích poněkud slizčích rolích připomíná.

Kriminalistický technik je sice trochu praštěný šprýmař, ale je to vysoce inteligentní, vzdělaný, vědecky založený profesionál, jen bohužel pro obyčejný život nepoužitelný. Normální lidi moc nechápe, je nestřídmě sebevědomý nejen díky svému geniálnímu myšlení, ale také dost zkresleně chápe svůj vzhled a šance u opačného pohlaví. Tak zní charakteristika Hánovy role policejního kapitána Ludvíka Zvěřiny.

"Dát Zvěřinovi knírek nebyl můj nápad, autorky, sestry Bártů, se zřejmě inspirovaly představením Astrolog, které se hrálo před pár lety v Městských divadlech pražských. Nosil jsem tam ulízané vlasy a k nim knírek, protože jsem hrál podvodníka. Tahle stylizace je zřejmě zaujala, proto tady hraju taky s knírkem. Není ovšem můj, ale umělý a pan maskér mi ho pokaždé lepí. Musím říct, že na knír jsem si docela rychle zvykl," uvedl Hána.

Připustil i to, že si z něj kolegové dělají šoufky, že je celý Nicolas Cage. "Ano, dělali si ze mne při natáčení občas legraci, že jsem mu v těch havajských košilích a kníru podobný, protože on hrál v jednom filmu taky s knírem a podobně oblečený," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám