Hlavní obsah
Článek

Oblíbený francouzský herec Gérard Depardieu (62) se zase předvedl. Na svou cestu letadlem, které mířilo z Paříže do irského Dublinu, se značně posilnil alkoholem, což zapříčinilo jeho špatnou náladu. Odmítl dokonce při startu sedět na svém sedadle a ztrapnil se před všemi cestujícími, když se mezi ně vymočil.

Podle slov jedné ze spolucestujících Francouz nadával, že potřebuje na toaletu. Letuška jej požádala, aby se ještě posadil, než se stroj dostane do optimální výšky, ale Gérard prohlásil, že dál čekat nemůže.

"Pak vstal a ulevil si na podlahu. Bylo vidět, že pil. Letuška tam stála jako opařená. Nikdo mu nic neřekl. Pan Depardieu se pak posadil a letadlo se vrátilo na parkovací plochu, aby ho vyčistili," nechala se slyšet jedna z cestujících. Mluvčí aerolinek CityJet trapnou událost potvrdila.

Depardieu je svými  problémy s alkoholem známý. Miluje dobré víno a nezná míru. Není to tak dávno, co v záchvatu zuřivosti kopal do dveří parkujícího vozu a pěstmi bušil do jeho předního skla. Majitel vozu na něj okamžitě podal oznámení policii. V roce 1998 dokonce zavinil nehodu na motocyklu, za kterou dostal podmínečný trest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám