Hlavní obsah
Článek

Když se budete choulit zimou, zahřejeme vás. Vždy pro vás budeme mít pohlazení. Jsme měkoučcí a nevadí nám, když vyměknete. Klidně se nám můžete vyplakat do polštáře. Nechodíme na fotbal ani na pivo, nejraději se s vámi válíme. Jsme parta perfektních. První na světě!

Značka: Božský

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není to bohém, má dar daný Bohem. A i když se chlubí jménem Erongo, není to divoch, ale slaďouš a potrpí si na něžnosti. Jen se trochu vytahuje. Ale když jste z 1000x jemnějšího mikrovlákna než všichni ostatní, asi to nejde jinak. Oslaďte si s ním spánek!

Tajemná svůdnice všech mužů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svádí je svými doteky a s nonšalancí se vkrádá do jejich snů. Lady Kalgoorile. Ve všem 100%. Hravá, v designovém kabátku na zip. Žádné zdržování rozepínám knoflíků. A tělo má jako z alabastru. Slečna bavlněná, spěte s ní jako v bavlnce.

Kalifornský kabrňák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vždy perfektně upravený. Ohoz šmrncovně střižený a podle nejnovějších trendů. Na svůj vzhled vás utáhne jako na vařené nudli. To je San Diego, seznamte se. Bavlněný elegán, který se stane pýchou vaší ložnice. Před jeho krásou všichni ostatní blednou závistí a vezmou to šupem zpátky do skříně. Usínejte s ním už zítra!

Zahřeje i rozehřeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na co máte zrovna dneska chuť? Zavrtat se až po uši, nebo to pořádně rozparádit. I když není mužem, může hned - bavlněné povlečení Freneker. S ním můžete být v jednom ohni, a když je potřeba, nabídne i teplou náruč. Jen bacha, moc dlouho už se u nás neohřeje. Ulovte si ho pro sebe, než bude pozdě.

Stará dobrá klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je ze staré školy. Na rychlovky ho neužije a experimenty taky zrovna nemá v lásce. Ale zatímco hity se vždy rychle vynoří a zanedlouho prásknou do bot, on na vás bude každý večer čekat s otevřenou náručí. Je to prostě dobrák od srdce. Bavlněné povlečení Clarksville ze 100% bavlny. S ním si můžete být 100% jistí.

Další články

Načítám