Hlavní obsah
Článek

Každá žena, která byla obdařena plným dekoltem, ví, že velká prsa nejsou jenom radost. Vždy jsou v centru pozornosti, občas z nich bolí záda a najít padnoucí a lichotivé prádlo není vůbec žádná legrace. Proto jsme zapátrali a našli ty nejlepší podprsenky speciálně pro velká prsa!

Velká prsa? Žádný problém!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V obchodech nenarazíte na podprsenku větší než 80D? Už vás nebaví kupovat ošklivé prádlo jen proto, že vám padne? Chcete se v prádle cítit nejen pohodlně, ale také sexy? Vaše přání byla vyslyšena. Na Astratex.cz najdete největší výběr velikostí, střihů i barev a konečně můžete své vnady obléknout do prádla, na které je radost pohledět. Našli jsme ty nejoblíbenější kousky – omrkněte je!

Toužíte někdy po menším poprsí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte někdy pocit, že na sebe vaše prsa strhávají až moc pozornosti? Přála byste si někdy, aby byla alespoň o trošku menší? Pak do svého arzenálu zařaďte zmenšující podprsenku Fern. Košíčky této na pohled luxusní podprsenky jsou vybaveny šikmým švem, který prsa hezky vytvaruje a opticky zmenší až o dvě velikosti! Pohodlná ramínka a propracovaný střih zajistí potřebnou oporu a společně s jemným podšitím se postarají o vaše maximální pohodlí.

Pro dokonale zakulacený dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čím jsou prsa větší, tím více podléhají gravitaci. A po povislých ňadrech určitě netoužíte. Pokud se chcete pochlubit plným a přesto pevným a krásně tvarovaným dekoltem, oblékněte podprsenku Dia. Božský střih do tvaru T dodá i opravdu velkým ňadrům přirozeně zakulacený tvar. Díky vyššímu středu, bočník kosticím a pohodlná ramínka se postarají o to, aby byla vaše ňadra celý den na svém místě. A díky okouzlující ornamentální výšivce a zajímavému průsvitnému detailu se budete cítit neuvěřitelně sexy. Přesvědčte se na vlastní kůži!

Klasický střih v moderním designu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte pohodlnou a přesto krásnou podprsenku pro každý den, právě jste ji našla. Důkladně propracovaná podprsenka Havana na první pohled zaujme kombinací lesklého mikrovlákna a průhledného tylu, díky kterému vypadá moderně a sexy. Co si na ní ale opravdu zamilujete, je nepřekonatelné pohodlí, které její střih nabízí. Pevná a široká ramínka se postarají o pevné držení a můžete si být jistá, že se nebudou nikde zařezávat. Bavlněné podšití, pružný a přesto pevný obvod pohladí vaši pokožku,… musíte ji zkrátka vyzkoušet sama!

Pro výjimečné chvíle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena by měla mít v prádelníku tu jednu podprsenku, ve které se cítí neodolatelně. Tu podprsenku, která úžasně vypadá a je jako dělaná pro dny, kdy čekáte, že vaše prádlo uvidí někdo další. Pokud takový kousek právě hledáte, vyzkoušejte podprsenku Anatase. Kromě přepychového vzhledu s vyšívanou krajkou vás potěší také pohodlným nošením. A speciální střih košíčků se postará o to, že i velká ňadra budou mít bezchybně zakulacený tvar. Co této krásce říkáte?

Další články

Načítám