Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nelekejte se, netočí se pokračování legendárního seriálu Návštěvníci, kde by Andrea Kerestešová (39) měla nahradit v roli Emilie Fernandez Dádu Patrasovou. Proč se známá seriálová herečka objevuje bez vlasů, má své vysvětlení.

Andrea si zahrála v klipu kapely Piano, jejímž členem je její snoubenec Mikoláš Růžička. Andrea v obrazovém ztvárnění písně Try hraje ženu, odhalující se sama před sebou. „Píseň je o tom, že si my sami vytváříme svět, ve kterém žijeme, a nesmíme se bát pokusit se žít tak, jak chceme,“ říká Růžička. „Vše máme ve vlastních rukách,“ doplňuje lídr Piana.

Kamery se během natáčení klipu ujal Jan Pivoňka a na režii pracovala Sofie Šustková, která může za to, že herečka skončila bez vlasů. „Byl to nápad režisérky a mně se moc líbil. Přišlo mi to jako symbolické odhalení. Text písně je vlastně o zkušenosti a odhodlání něco udělat, ať je to cokoli,” říká Kerestešová, která dále vysvětluje svou holou hlavu: „Nemá to znázorňovat žádnou nemoc nebo depresivní zvrat, spíš něco jako znovuzrození. Odhalení se před sebou sama.”

Herečka se samozřejmě nechtěla vzdát svých krásných vlasů, a tak na její holé hlavě zapracoval David Šesták. „Maska byla náročná, trvalo to pár hodin,” říká Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám