Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) několikrát ročně drží hladovku kvůli očistě těla. Tentokrát ale přestala jíst nejen kvůli zdraví, ale proto, aby vypadala skvěle v plavkách. Se svým o osm let mladším přítelem Ondřejem Báborem vyrazila na první společnou dovolenou, a tak není divu, že chtěla vypadat dobře.

"Dala jsem si svůj tradiční týdenní půst. To znamená, že jsem byla jen na vodě. Žádné zeleninové nebo ovocné šťávy. Prostě jen voda a k tomu jsem přidala každé ráno hodinový běh ve fitku," řekla Super.cz Nosková. "Odlétala jsem o pět kilo lehčí," prozradila zpěvačka, která s partnerem vyrazila na desetidenní dovolenou do Thajska.

"Jsem tady poprvé a musím říct, že je to opravdový ráj. Navíc miluju pálivá jídla, takže pro mě je to ideální destinace na dovolenou," prozradila Nosková, která si s přítelem dovolenou užívá. "Je to naše první dovolená a říká se, že to má prověřit vztah. Zatím je to dobrý," dodala se smíchem Nosková, která se s partnerem už za tři dny vrací do Česka.

"Oba hrajeme v muzikálech, tak bohužel nejde zůstat déle. Najít deset společných volných dnů byl skoro zázrak. Už den po návratu spolu hrajeme v Divadle Hybernia v Přízraku Londýna. A vzhledem k jet lagu to bude asi dost masakr," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám