Hlavní obsah
Článek

Sexy moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová tráví třítýdenní dovolenou se svým přítelem, moderátorem Michalem Janotkou v Thajsku. Všechno začalo tím, že je překvapily obrovské vlny a moře jim málem doteklo až do obýváku luxusního hotelu na Phuketu. A ani pak to nebylo o moc lepší.

Stačil příklad jednoho dne. „Dovolená je úžasná, akorát počasí nám zatím moc nepřálo. Když už konečně dopoledne svítilo sluníčko, rozhodla jsem se, že se půjdu koupat. V moři ale plavaly medúzy, a tak se nakonec koupal jenom Michal,“ prozradila nám moderátorka.

Odpoledne se zamilovaný pár rozhodl, že podnikne výlet na motorce. „První slejvák jsme ustáli. Rozhodla jsem se, že si zakoupím pláštěnku. Jakmile mě v ní Michal viděl, začal se hrozně smát. V průběhu odpoledne nás zastihl už ne slejvák, ale totální monzun. Byli jsme promočeni, přes provazy vody nebylo vidět ani na krok a každé auto nás opravdu krásně ohodilo. Ale jak řekl Michal: Co tě nezabije, to tě posílí!“ dodala Sandra.

„Kdybych však tušila, co vše nás odpoledne na výletě čeká, určitě bych se ráda bývala celý den koupala s těmi modrými potvorami,“ směje se už nyní moderátorka. Snad už se páru v Thajsku vyčasí, aby se Sandra aspoň trochu opálila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám