Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Phil Collins (64) se rozváděl se svojí třetí ženou Orianne Cevey v roce 2007 po sedmi letech manželství. Jednalo se tehdy o nejdražší rozvod v britské historii. Exotická Orianne odešla od muzikanta s majetkovým vyrovnáním v hodnotě 25 miliónů liber (885 miliónů korun). Za každičký den v manželství s Collinsem tak vyinkasovala v přepočtu okolo 350 tisíc korun. Collins nyní ale přiznal, že s bývalou ženou opět žije.

Muzikant v rozhovoru pro deník The Sun uvedl, že je překvapený, že jeho znovuvzkříšený vztah dosud nikdo neodhalil. S o dvaadvacet let mladší švýcarskou překladatelkou prý bydlí v Miami už půl roku. Zpět do USA se za exmanželkou a jejich dvěma syny Matthewem (14) a Nicholasem (10) přestěhoval ze Švýcarska, kde několik let žil a kde se podle svých slov i potýkal s problémy s alkoholem.

„Byla tam pořádná díra v mém životě, kterou jsem vyplňoval pitím. V jedenáct ráno jsem si pustil televizi, sledoval kriket a otevřel si láhev vína. A pak jsem pil vodku, což si moc nerozumělo s mojí slinivkou. Viděl jsem, že moje pití trápí mé děti. Bral jsem taky prášky a pak padal ze schodů. Už jsem s tím ale přestal a můj rodinný život se o moc zlepšil,“ přiznal otevřeně Collins, jenž má z předešlých vztahů ještě tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám