Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její loňská účast v taneční soutěži Strictly Come Dancing sice neměla až tak dlouhého trvání, ale postavu si anglická moderátorka Kirsty Gallacher během tréninků s tanečním partnerem Brendanem Colem vyrýsovala perfektně. Proto není divu, že si ji zvolila jako svou tvář i jedna značka specializující se na pročištění organismu.

Kampaň pro Champneys Detox fotila Kirsty v bazénu, některé snímky jsou však upraveny tak, aby vypadaly jako pořízené kdesi v daleké exotice. Pozadí je ovšem stejně to poslední, na čem při pohledu na stále mladistvou brunetku ulpí zraky. Její břišní svalstvo by jí mohly závidět i o polovinu mladší modelky.

Moderátorka stanice Sky1 či sportovního Sky Sports News se přitom před několika dny přehoupla přes čtyřicítku a navíc doma vychovává dva kluky - desetiletého Oscara a šestiletého Juda. S jejich tatínkem Paulem Sampsonem se ale Kirsty začátkem loňského roku rozvedla.

Reklama

Další články

Načítám