Hlavní obsah
Článek

Natáčení seriálu není pro herce žádný luxus, zvlášť když není počasí nic moc a točí se v exteriérech. My se vypravili za protagonisty oblíbeného primáckého Přístavu na břeh řeky Berounky v den, kdy sice nebyla nijak velká zima, ale i tak bylo lezavo a museli jsme se brodit bahnem po nedávném dešti.

"No, útulné to není, ale máme to tady rádi. Za sebe si nestěžuju, i když je mi občas zima a jsem v tom bahně," řekla nám herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49), která na natáčení jezdí i se svým pejskem Punťou, který si to venku užívá. Zato panička vypadala po procházce terénem, aby se voříšek pořádně vyběhal, dost zbědovaně a boty musela mýt po natáčecím dnu pořádně dlouho.

Katka si na rozdíl od dalších svých kolegů neudělala dovolenou, volno trávila doma. "Za aktivitami blízkými mému srdci nemusím nikam daleko jezdit. Hodně maluju, a s tím se blbě cestuje. Už maluju na hodně velká plátna, která je problém dát i do auta. Než si pořídím dodávku, nesmím mít plátna větší než metr a půl na metr," smála se.

"Maluju po nocích, abych to stíhala. Ale naplňuje mě to. I to, že míň spím, mi nevadí, i když jsem pak unavená," svěřila a bez vrstev televizního make-upu opravdu nevypadala čerstvá jako rybička. Již brzy se můžeme těšit i na Katčinu druhou výstavu. "Bude to někdy během jara," zvala nás herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám