Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a skladatel Janek Ledecký (61) bude jedním ze třech porotců nové show Tvoje tvář má známý hlas. Toho, že bude hodnotit výkony svých kolegů z branže, se nebojí. "Protože budu sedět vedle Koháka, je mi jasné, že i když řeknu to nejhorší, co si budu myslet, nedostanu se ani na polovinu toho, co vypálí Jakub," myslí si Janek.

"Jediné, co mi tahle 'Tvář' nabourala, je to, že se celou sezónu snažím být na závodech a trénincích mojí dcery (snowboardistka Ester Ledecká), které po světě má. Bude to velká honička, ale něco z toho stihnu," věří.

Z obsazení soutěže by prý v pohodě obsadil i svůj muzikál. Nás tedy zajímalo, kdy se konečně zase nějaký objeví, protože po Hamletovi a Galileovi jsme žádný neviděli. "V září jsou premiéry mého přepisu Shakespearova Othella, který se jmenuje Jago. Ale bude to ve slovenštině na Nové scéně v Bratislavě," překvapil nás Janek.

V Česku se ale nakonec jeho nejnovějšího díla také dočkáme. "Domluvil jsem koprodukci, která bude výhodná pro obě strany. V listopadu 2017 to převezu v češtině a přeobsazené do Prahy," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám