Hlavní obsah
Článek

S Dominikou Mesarošovou (38) jsme se sice neviděli víc jak měsíc, rozhodně jí ale za tu dobu nemohly vlasy narůst tak, že by se z mikáda stala hříva do půlky zad, jakou předvedla na ochutnávce nových koktejlů v pražské asijské restauraci.

"To bych se ani nesnažila tvrdit. Nestydím se za to, že jsem si nechala vlasy od Martiny Gavriely naplést. Tyhle vlasy jsou památeční, měla jsem je osm let v šuplíku. Jen jsem je umyla a oprášila. Tehdy jsem s nimi nafotila Playboy a dostala se do šoubyznysu," vyprávěla nám.

"Od Nového roku jsem chtěla nějakou změnu, to mikádo jsem už nosila strašně dlouho. Snad mi změna přinese nějaké štěstí," smála se. Ženy většinou image mění, když se něco stane v jejich soukromém životě. No a Dominiku už jsme hodně dlouho nepotkali s fotbalistou Davidem Limberským, s nímž jsme ji v listopadu zastihli na romantické večeři.

"Jsem single, svobodná jsem už třináct měsíců a všechny spekulace, s kým jsem, anebo nejsem, nestojí ani za řeč. Až to přijde, sama i ráda řeknu, že to tak je. Doposud to tak není, takže si užívám svobody a věnuju se svému projektu," uzavřela Dominika.

Reklama

Další články

Načítám